Hoekschewaard.nl
Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot je persoonlijke Mijn Hoekschewaard.nl pagina.
Nog geen gebruikersnaam? Klik hier om je te registreren.
Mijn Hoekschewaard.nl
vrijdag 24 februari 2017 - Tip de redactie
Klas van Sabina van Egmond zoekt nieuwe juf via Youtube
Klas van Sabina van Egmond zoekt nieuwe juf via Youtube
OUD-BEIJERLAND - De juf van groep 7 van de Sabina van Egmondschool in Oud-Beijerland, heeft een andere baan gevonden. Zij wordt directeur op een andere school binnen de Hoeksche Waard. De leerlingen gunnen haar die nieuwe uitdaging maar ze vinden het voor zichzelf helemaal niet leuk. De juf is gewild in de klas en het liefste willen ze een soortgelijke juf ervoor terug hebben.
Onderzoek Online Marketing MKB Hoeksche Waard 2017
Onderzoek Online Marketing MKB Hoeksche Waard 2017
HOEKSCHE WAARD - Steeds meer bedrijven in Nederland profiteren van Online Marketing. Zo is 90 procent van de Nederlanders dagelijks actief op het internet en veel bedrijven spelen hierop in met hun online vindbaarheid. Bij het inzetten van Online Marketing verplichten bedrijven zich om de laatste trend en ontwikkelingen te volgen. Dit vraagt niet alleen een investering in tijd, maar ook in geld.
Welzijn HW wil ook in Korendijk een hulpdienst starten
Welzijn HW wil ook in Korendijk een hulpdienst starten
KORENDIJK - In de gemeente Korendijk zijn we, samen met een actieve vrijwilliger, bezig om een vrijwillige hulpdienst op te zetten voor hulpbehoevende dorpsgenoten. Het is natuurlijk helemaal niet nieuw: burenhulp bestaat al zo lang er mensen buren hebben, maar in onze - meer individualistische - samenleving is het soms lastig hulp te vragen.
Voorjaarsprogramma Brede School Strijen
Voorjaarsprogramma Brede School Strijen
STRIJEN -  Woensdag 22 februari 2017 kan vanaf klokslag 20.00 uur weer worden ingeschreven voor de leuke workshops van de Brede School Strijen. Het nieuwe voorjaarsprogramma is bestemd voor kinderen van 3-12 jaar, die in de gemeente Strijen wonen.
Meer regionieuws-headlines:
02 feb 2017 - Herrie in je hoofd