Hoekschewaard.nl
Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot je persoonlijke Mijn Hoekschewaard.nl pagina.
Nog geen gebruikersnaam? Klik hier om je te registreren.
Mijn Hoekschewaard.nl
maandag 3 augustus 2015 - Tip de redactie
A29 afgesloten door ongeluk met caravan
A29 afgesloten door ongeluk met caravan
OUD BEIJERLAND - De A29 bij Oud-Beijerland is vrijdagmiddag 31 juli 2015 volledig afgesloten door een ongeluk. Een auto en een caravan zijn geschaard en de caravan ligt op zijn zijkant over de weg heen. De weg richting Rotterdam is als gevolg van het ongeluk volledig afgesloten. Volgens Rijkswaterstaat gaat dit mogelijk tot 16.15 uur duren. Het is nog niet bekend of er bij het ongeluk iemand gewond is geraakt.
Verhalenbundel over de oorlog in Westmaas
Verhalenbundel over de oorlog in Westmaas
WESTMAAS - De Oranjevereniging “Koningin Wilhelmina” te Westmaas heeft een bundel uitgegeven met verhalen over de oorlog in Westmaas. Het zijn de herinneringen van inwoners en oud-inwoners van het dorp aan de gebeurtenissen in Westmaas gedurende de Tweede Wereldoorlog. Het boek is uitgegeven ter gelegenheid van het 70e herdenking van de bevrijding van ons land in mei van dit jaar.
Aangehouden met fikse borrel op
Aangehouden met fikse borrel op
ZUID-BEIJERLAND - De politie heeft afgelopen nacht een 26 jarige inwoner uit Zuid-Beijerland aangehouden. De man viel op toen hij de politie in het visier kreeg en er snel vandoor reed met zijn auto,
Politie houdt verdachte aan voor doden hondje
Politie houdt verdachte aan voor doden hondje
HEINENOORD -  Op donderdagmiddag 30 juli, omstreeks 16.00 uur, heeft de politie een 59-jarige verdachte uit Rotterdam aangehouden in verband met de zaak van de aangetroffen dode Chihuahua.
Meer regionieuws-headlines:
23 jul 2015 - Politie zoekt slang
23 mei 2014 - Vriendschap
03 jun 2014 - Speciaal voor jou
13 mei 2014 - Legpuzzel