Hoekschewaard.nl
Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot je persoonlijke Mijn Hoekschewaard.nl pagina.
Nog geen gebruikersnaam? Klik hier om je te registreren.
Mijn Hoekschewaard.nl
donderdag 30 maart 2017 - Tip de redactie
Twee snelheidsmonsters na wilde rit gestopt
Twee snelheidsmonsters na wilde rit gestopt
GOUDSWAARD - De politie heeft tijdens de surveillance, maandag 27 maart 2017, na een wilde achtervolging richting Goudswaard, twee personen op een bromfiets aangehouden. De twee  reden terwijl zij geen helm droegen. Daar het tweetal niet wilde stoppen, maakten zij zich uit de voeten met de poltie in hun kielzog.
Frites eten na bomen planten
Frites eten na bomen planten
ZUID-BEIJERLAND - Leerlingen van CBS De Regenboog en OBS De Eendragt hebben op 22 maart 2017 als afsluiting van de renovatie van het plantsoen 6 prachtige bomen geplant aan de Van Oldenbarneveltstraat in Zuid-Beijerland. De wethouders Den Boer en Boogaard staken een handje toe bij het dichtgooien van de kuilen en het uitzetten van de wormen die voor een goede doorlating van grond zullen zorgen.
Onduidelijkheid over lot ganzen
Onduidelijkheid over lot ganzen
’S-GRAVENDEEL  - Het lot van de ganzen en eenden die door een onbekende actiegroep zijn uitgezet in ‘s-Gravendeel blijft nog onzeker. Het leek zo makkelijk: gewoon vijf ganzen in de Kreek aan de Voorstraat vrijlaten ter protest tegen het weghalen van de vorige groep.
Verkeersdrama op A29 met een dodelijk slachtoffer
Verkeersdrama op A29 met een dodelijk slachtoffer
REGIO - Aan het eind van de morgen, maandag 27 maart 2017 is er een zwaar ongeluk gebeurd op de A29, bij knooppunt Hellegatsplein. Twee vrachtwagens zijn op elkaar geklapt, waarbij één vrachtwagen naar alle waarschijnlijkheid over de cabine van de andere vrachtwagen is geschoven. 
Meer regionieuws-headlines:
14 mrt 2017 - Health Check
14 mrt 2017 - Waaks in de gemeente
10 mrt 2017 - Ontdek Strijensas
13 apr 2016 - Auto vat vlam op A29
25 mrt 2016 - Bo49 werkt