Hoekschewaard.nl
Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot je persoonlijke Mijn Hoekschewaard.nl pagina.
Nog geen gebruikersnaam? Klik hier om je te registreren.
Mijn Hoekschewaard.nl
vrijdag 27 maart 2015 - Tip de redactie
Wat leest u in Hoeksche Waard Exclusief
Wat leest u in Hoeksche Waard Exclusief
REGIO - In nieuwste uitgave van Hoeksche Waard Exclusief die tussen 31 maart 2015 en 3 april 2015 bij u in de brievenbus wordt bezorgd, kunt u het volgende lezen:
Vaarwel voet-en fietsveer
Vaarwel voet-en fietsveer
OUD-BEIJERLAND - Op vrijdag 20 maart werd er druk gewerkt nabij het bezoekerscentrum Klein Profijt. De aanlegsteiger voor het komende en gaande voet- en fietsverkeer werd afgebroken en weggehesen. Gemeente Oud-Beijerland, die als belangrijkste financier van de aanlegsteiger de zeggenschap heeft, vond het economisch beter de steiger te verslepen naar de Oude Tol.
Oorzaak schade aan bomen in Puttershoek bekend
Oorzaak schade aan bomen in Puttershoek bekend
PUTTERSHOEK - Enkele weken geleden ontdekte de gemeente bij tientallen bomen in Puttershoek forse schade aan de stamvoet. De schade is vermoedelijk veroorzaakt door een hond. Het gaat onder andere om de bomen langs het wandelpad achter woonwijk De Grienden en de Maerten Bollesteeg.
Oplichters gepakt
Oplichters gepakt
HOEKSCHE WAARD - In de Hoeksche Waard waren diverse personen actief die zich voordeden als betrouwbare klusjesmannen /aannemers. Zij liepen langs de deuren en boden onder andere aan tegen lage tarieven de dakgoten schoon te maken of uw woning te inspecteren op achterstallig onderhoud.
Meer regionieuws-headlines:
23 mrt 2015 - Ongeval op de A29
12 mrt 2015 - Huisbezoek ouderen
23 mei 2014 - Vriendschap
03 jun 2014 - Speciaal voor jou
13 mei 2014 - Legpuzzel