Hoekschewaard.nl
Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot je persoonlijke Mijn Hoekschewaard.nl pagina.
Nog geen gebruikersnaam? Klik hier om je te registreren.
Mijn Hoekschewaard.nl
dinsdag 13 oktober 2015 - Tip de redactie
Automobilist geeft per abuis gas en raakt passagier
Automobilist geeft per abuis gas en raakt passagier
NUMANSDORP - Vanmorgen, dinsdag 13 oktober 2015, heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Burg. de Zeeuwstraat in Numansdorp. Een automobilist gleed met zijn voet van het rempedaal af en gaf daarna gas. De passagier, die nog even iets in de kofferbak plaatste, werd daarbij geraakt.
Echtpaar Van der Linden al 55 jaar een paar
Echtpaar Van der Linden al 55 jaar een paar
 
CROMSTRIJEN - Gisteren was het 55 jaar geleden dat mevrouw Krelia Trijntje van der Linden-Barendregt en de heer Jaap van der Linden in het huwelijksbootje stapten. Burgemeester Jan Luteijn feliciteerde het echtpaar met deze mooie mijlpaal en overhandigde de heer en mevrouw Van der Linden een fleurige bos bloemen.
17 jarige Amasja wordt vermist
17 jarige Amasja wordt vermist
REGIO - De 17-jarige tiener Amasja Hoolwerf, uit Stellendam, wordt sinds woensdagochtend 7 oktober 2015 vermist. Ze moest met de bus naar haar school in Middelharnis toe maar is daar nooit aangekomen. Haar vader Davy Hoolwerf, predikant op Goeree-Overflakkee, heeft vervolgens op Facebook alarm geslagen. Inmiddels heeft de politie ook groot alarm geslagen en inmiddels staat de tiener ook internationaal gesignaleerd als vermist.
Paard raakt te water in Maasdam
Paard raakt te water in Maasdam
MAASDAM - Vrijdagmorgen 9 oktober 2015, is een paard te water geraakt aan de Hoekse Dijk/ Kromme Elleboog. Het arme beest kon niet meer op eigen kracht eruit komen. De brandweer moest hem met speciale technieken op de kant hijsen. Het is de tweede keer dat het paard in de sloot terecht is gekomen. De veearts is gewaarschuwd en komt ter plaatste om hem te onderzoeken.
Meer regionieuws-headlines:
16 sep 2015 - IkPas, jij ook?
23 mei 2014 - Vriendschap
03 jun 2014 - Speciaal voor jou
13 mei 2014 - Legpuzzel