Hoekschewaard.nl
Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot je persoonlijke Mijn Hoekschewaard.nl pagina.
Nog geen gebruikersnaam? Klik hier om je te registreren.
Mijn Hoekschewaard.nl
zondag 11 december 2016 - Tip de redactie
Update: Politie vindt lichaam vermiste Bas Knijnenburg
Update: Politie vindt lichaam vermiste Bas Knijnenburg
OUD-BEIJERLAND - In Oud-Beijerland heeft zaterdagmorgen 10 december het stoffelijk overschot gevonden van de sinds dondag vermiste 33- jarige Bas Knijnenburg. Zijn lichaam lag in de Boezemsingel. Dit bevestigde de politie zojuist 
Dader inbraak Heinenoord gezocht
Dader inbraak Heinenoord gezocht
HEINENOORD - Een 84-jarige man uit Heinenoord werd zondagavond 9 oktober 2016 het slachtoffer van een laffe inbraak. Hij had namelijk niets door van het bezoek in zijn woning. De inbreker nam niet alleen meerdere bankpassen mee, maar ook sieraden van de overleden vrouw van het slachtoffer. Met een van de gestolen passen werd korte tijd later gepind in Vlaardingen en dáár zijn beelden van.
Hoeksche Waardse dijken langs Oude Maas weer veilig
Hoeksche Waardse dijken langs Oude Maas weer veilig
HOEKSCHE WAARD - De dijkversterking tussen Puttershoek en ‘s-Gravendeel is klaar. Waterschap Hollandse Delta en aannemer Ooms Construction B.V. hebben deze klus in anderhalf jaar geklaard. Zo blijft de noordrand van de Hoeksche Waard de komende 50 jaar beschermd tegen hoog water uit de Oude Maas. Eerder waren de dijken tussen Heinenoord en Oud-Beijerland al versterkt.
Politie en brandweer aan het zoeken naar drenkeling
Politie en brandweer aan het zoeken naar drenkeling
OUD-BEIJERLAND - Op vrijdagmorgen 9 december 2016 is de brandweer massaal uitgerust daar het vermoeden bestond dat een persoon te water was geraakt in de Boezemsingel in Oud-Beijerland. Er was langs de kant van de singel een stapeltje kledingstukken gevonden, waarna het vermoeden rees dat iemand te water was gegaan.
Meer regionieuws-headlines:
01 dec 2016 - Getuigen gezocht
13 apr 2016 - Auto vat vlam op A29
25 mrt 2016 - Bo49 werkt