Hoekschewaard.nl
Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot je persoonlijke Mijn Hoekschewaard.nl pagina.
Nog geen gebruikersnaam? Klik hier om je te registreren.
Mijn Hoekschewaard.nl
maandag 24 oktober 2016 - Tip de redactie
Papiercontainer in brand gestoken op Kikkershoek
Papiercontainer in brand gestoken op Kikkershoek
OUD-BEIJERLAND - In de (hele) vroege morgen van zondag 23 oktober 2016 werd de brandweer gealarmeerd omdat er brand in een papiercontainer was op sportpark de Kikkershoek aan de Langeweg in Oud-Beijerland. Bij aankomst stond de container volledig in brand.
Politie en Buurtpreventie danken Puttershoeker
Politie en Buurtpreventie danken Puttershoeker
BINNENMAAS - Bij de preventie actie van vorige week was ook een "bekende" Puttershoeker aanwezig! Aangezien deze regelmatig op de rotonde aan de Sportlaan aanwezig is, had de beste man de actie van het buurt preventieteam al snel opgemerkt en sloot zich bij hen aan.
Jeugdhonk in lichterlaaie in Strijen
Jeugdhonk in lichterlaaie in Strijen
STRIJNE - Aan het begin van zaterdagavond 22 oktober 2016, ontving de politie een melding van een brand in het jeugdhonk bij de ijsbaan te Strijen. Daar had de jeugd het honk in lichterlaaie gezet met hout. De brandweer kon gelukkig tijdig de anderhalve meter hoge vlammen blussen.
Baggeren in Oud-Beijerland
Baggeren in Oud-Beijerland
OUD-BEIJERLAND - Deze week beginnen waterschap Hollandse Delta en de gemeente Oud-Beijerland met het baggeren van een groot aantal sloten en singels in de gemeente. Aannemersbedrijf C.M. Baars & Zn b.v. uit Nieuwland voert de werkzaamheden uit. Baggeren is nodig om de doorstroming op peil te houden en te zorgen voor een goede waterkwaliteit voor planten en dieren.
Meer regionieuws-headlines:
19 okt 2016 - Afzuigkap vat vlam
17 okt 2016 - Auto gestript
10 okt 2016 - Inbraak via hengelen
13 apr 2016 - Auto vat vlam op A29
25 mrt 2016 - Bo49 werkt