Hoekschewaard.nl
Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot je persoonlijke Mijn Hoekschewaard.nl pagina.
Nog geen gebruikersnaam? Klik hier om je te registreren.
Mijn Hoekschewaard.nl
vrijdag 24 februari 2017 - Tip de redactie
Militaire oefeningen in de Hoeksche Waard
Militaire oefeningen in de Hoeksche Waard
KORENDIJK - Maandag 27 februari tot en met vrijdag 3 maart 2017 vindt er een militaire oefening plaats in de Hoeksche Waard, de mariniers zullen ook door Korendijk rijden.
Brandweer Oud-Beijerland was de storm steeds de baas
Brandweer Oud-Beijerland was de storm steeds de baas
HOEKSCHE WAARD - De hoogwerker van de brandweer Oud-Beijerland heeft tijdens de storm van de afgelopen donderdag 23 februari 2017 drie verschillende brandweerkorpsen geassisteerd bij meldingen van stormschade. Nadat bij de Veilingpassage al een stormschade was afgehandeld met de hoogwerker werden de brandweer begin van die avond gealarmeerd voor een stormschade aan de Molenaar in Oud-Beijerland.
Waterbus nu toch in Oud-Beijerland
Waterbus nu toch in Oud-Beijerland
Wat vorig jaar niet lukte, gaat dit jaarwel lukken. De waterbus krijgt een halte in Oud-Beijerland. Gemeente Oud-Beijerland is blij met deze ontwikkeling. De eerste stop zal in de meivakantie zijn aldus wethouder Harry van Waveren. De wethouder heeft zich ingezet om het dit jaar wel voor elkaar te krijgen. Vorig jaar was de route al helemaal uitgestippeld en kon er niets meer worden geregeld, dit jaar waren de gesprekken wel op tijd en kon Oud-Beijerland wel ingepland worden als halte.
File door afgevallen houten latjes op A29
File door afgevallen houten latjes op A29
HOEKSCHE WAARD - De A29 richting Bergen op Zoom was donderdag 23 februari 2017 flink gestremd door een lange file die veroorzaakt werd door een afgevallen lading van houten latjes. 
Meer regionieuws-headlines:
17 feb 2017 - Brandkast gestolen
15 feb 2017 - Spruit ’m eruit!
13 apr 2016 - Auto vat vlam op A29
25 mrt 2016 - Bo49 werkt