Hoekschewaard.nl
Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot je persoonlijke Mijn Hoekschewaard.nl pagina.
Nog geen gebruikersnaam? Klik hier om je te registreren.
Mijn Hoekschewaard.nl
donderdag 30 maart 2017 - Tip de redactie
fotoboek
Kampeer beleving
Meer foto's (Q-photo Maasdam)

Alle foto's

fotoboek
RSS
Hoekschewaard.nl maakt gebruik van RSS feeds voor alle nieuwsberichten. Is dit nieuw voor je? Hier vind je een uitleg.
RSS feed  Abonneer op onze RSS feed
RSS feed  Download de hw.nl RSS reader
Ventura Sport verliest strijd om promotie
Ventura Sport verliest strijd om promotie
REGIO - Zaterdag was het alles of niks, in de finale van het zaalseizoen speelde Ventura Sport tegen Nexus uit Schiedam. Het werd een spannend schouwspel tussen beide ploegen, na de reguliere tijd was de beslissing nog niet gevallen. In de verlenging was het Nexus dat aan het langste eind trok en won met 18-21. Hierdoor heeft Ventura Sport de promotie naar de 2e klasse mis gelopen.
Onnodig verlies voor Heren 1 Apollo
Onnodig verlies voor Heren 1 Apollo
NUMANSDORP - Zaterdag 25 maart 2017 speelde de heren van Apollo de uitwedstrijd tegen Vollido in de Ridderhal te Hendrik Ido Ambacht. De Numansdorpse formatie begon heel erg scherp met de wedstrijd en dat had hele mooie en lange rally's als resultaat.
Strijen wint van Alblasserdam
Strijen wint van Alblasserdam
REGIO - Het elftal van trainer Geert Meijer is na de winterstop nog ongeslagen; 6 overwinningen en 1 gelijkspel is een onwaarschijnlijk goed resultaat in de zware 2e klasse D, waarin wekelijks verrassingen voorkomen en met nog 6 wedstrijden te gaan is nog nauwelijks met enige zekerheid te stellen wie als kampioen uit de bus gaat rollen en wie samen met het praktisch gedegradeerde Alblasserdam afzakt naar de 3e klasse.
Apollo verliest, stijgt en viert feest
Apollo verliest, stijgt en viert feest
REGIO - Voor de Apollo dames is het een drukke periode, waar de beslissing wel eens kan vallen of het linker rijtje als doel kan worden behaald. Ondanks een 3-2 verlies hebben de dames uit Numansdorp ervoor gezorgd dat ze Volley Meerkerk hebben ingehaald en nu 6e staan op de ranglijst.
Meer regionieuws-headlines:
10 mrt 2017 - Heren Hockeyclub HW