Hoekschewaard.nl - Hoeksche Waard Running Crew door Nieuw-Beijerland
Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot je persoonlijke Mijn Hoekschewaard.nl pagina.
Nog geen gebruikersnaam? Klik hier om je te registreren.
Mijn Hoekschewaard.nl
donderdag 30 maart 2017 - Tip de redactie
fotoboek
Boekenweekfilm
Literair Diner
Annemieke Vonk
Renée Soutendijk, Roos van Erkel en Chris Tates - Twee Vrouwen
Kamerkoor Tiramisu

fotoboek
Kampeer beleving
Meer foto's (Q-photo Maasdam)

Alle foto's

fotoboek
RSS
Hoekschewaard.nl maakt gebruik van RSS feeds voor alle nieuwsberichten. Is dit nieuw voor je? Hier vind je een uitleg.
RSS feed  Abonneer op onze RSS feed
RSS feed  Download de hw.nl RSS reader
Hoeksche Waard Running Crew door Nieuw-Beijerland
NIEUW-BEIJERLAND -  Nieuw-Beijerland is na vijf eerdere edities donderdag 16 februari vanaf 19.30 uur de gewezen locatie voor een nieuwe run van de Hoeksche Waard Running Crew. De start is bij de Swaensvoet en de lopers worden begeleid door de leden van de Hoeksche Waard Running Crew.

Wintervaste hardlopers
In januari werd in de bittere kou Mijnsheerenland aangedaan door wintervaste hardlopers, waar weer met veel plezier het lint van verlichte lopers door de straten trok. Zowel de 3, 6 als de 9 kilometer afstanden werden goed bezocht bij deze run, met als startpunt de tennisvereniging Binnenmaas. De runners hadden het na afloop warm genoeg om nog even na te praten, waarbij de route werd besproken en goed werd gewaardeerd.

Hoogtepunten
De aankomende run door Nieuw-Beijerland (Gemeente Korendijk) vindt zoals steeds plaats op de derde donderdag van februari. De route is uitgezet door het bestuur van de HWRC (zie afbeelding), met als doel een aantal hoogtepunten van Nieuw-Beijerland aan te doen. Zo komen de lopers onder andere langs de kerk aan de Laning en het voormalige raadhuis van Nieuw-Beijerland.

Voor iedereen toegankelijk
Zoals altijd is de run voor iedereen toegankelijk. Gezelligheid en het ontmoeten van nieuwe mensen staat hierbij voorop, samen met gezond hardlopen in de frisse buitenlucht.

Meer verrassende runs
Ook in de toekomst heeft de Hoeksche Waard Running Crew nog veel mooie en verrassende runs in het verschiet. Wie het team van de Hoeksche Waard Running Crew wil versterken kan zich als vrijwilliger opgeven via de Facebookpagina

Trefwoorden: runningcrew