Hoekschewaard.nl - Maak kennis met tennis
Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot je persoonlijke Mijn Hoekschewaard.nl pagina.
Nog geen gebruikersnaam? Klik hier om je te registreren.
Mijn Hoekschewaard.nl
donderdag 30 maart 2017 - Tip de redactie
fotoboek
Boekenweekfilm
Literair Diner
Annemieke Vonk
Renée Soutendijk, Roos van Erkel en Chris Tates - Twee Vrouwen
Kamerkoor Tiramisu

fotoboek
Kampeer beleving
Meer foto's (Q-photo Maasdam)

Alle foto's

fotoboek
RSS
Hoekschewaard.nl maakt gebruik van RSS feeds voor alle nieuwsberichten. Is dit nieuw voor je? Hier vind je een uitleg.
RSS feed  Abonneer op onze RSS feed
RSS feed  Download de hw.nl RSS reader
Maak kennis met tennis
NUMANSDORP - Wie wil ontdekken of de tennissport leuk is, kan vanaf begin maart deelnemen aan de cursus ‘Maak kennis met tennis’ in Numansdorp. De CiC Tennis Academy, die bij Tennisvereniging Numansdorp (TVN) al vele jaren de lessen verzorgt, biedt een speciale cursus voor beginners aan. Daaraan kunnen zowel kinderen als volwassenen deelnemen.

De beginnende tennissers krijgen in groepsverband tien lessen van ongeveer een uur. Voor deelname aan de cursus hoeft men geen lid van Tennisvereniging Numansdorp te zijn. De lessen voor de junioren zijn op woensdag om 12.30 uur; de eerste les is op 8 maart 2017. De dag en tijd voor de cursus voor jeugd en volwassenen worden in overleg bepaald.

Racket lenen
De kosten voor de cursus bedragen 50,00 euro voor tien lessen. Een racket kan tijdens de lessen eventueel gratis worden geleend. Deelnemers die aan het einde van de cursus het tennissen inderdaad leuk vinden, kunnen tegen gereduceerd tarief voor de rest van het seizoen lid worden van TVN. Zij kunnen dan elke dag vrij tennissen, meedoen aan allerlei activiteiten en eventueel vervolglessen nemen.

Interesse?
Wie interesse heeft voor deze leuke cursus kan zich vóór 1 maart 2017 aanmelden bij de jeugdcommissie van TVN: tel. 06-40242181 of per mail

Trefwoorden: tennis,, tvn