Hoekschewaard.nl
Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot je persoonlijke Mijn Hoekschewaard.nl pagina.
Nog geen gebruikersnaam? Klik hier om je te registreren.
Mijn Hoekschewaard.nl
donderdag 30 maart 2017 - Tip de redactie
Reisverhalen in de Rembrandt
Reisverhalen in de Rembrandt
OUD-BEIJERLAND - Welzijn Hoeksche Waard gaat in navolging op de lezing reizen door Canada met een camper, waar de vraag is gekomen om dit soort bijeenkomsten vaker te organiseren een "vakantie-reis "avond aanbieden. Om te kijken of er meer behoefte aan is en of men ook mee wilt denken over het praten over reizen starten we in de Rembrandt aan het Rembrandtplein 1 te Oud-Beijerland met een bijeenkomst in de avond om iedereen de gelegenheid te geven dit mee te maken.
De Mattheus Passion uitgelicht door Adri Poortvliet
De Mattheus Passion uitgelicht door Adri Poortvliet
'S-GRAVENDEEL - In het kader van Pasen zal dinsdag 4 april 2017 van 20.00-22.00 uur de bekende organist en dirigent Adri Poortvliet uit Puttershoek de Mattheus Passion van J.S. Bach behandelen. Op zeer interessante en interactieve wijze zal Dhr Poortvliet aan de hand van beeld -en muziekfragmenten uitleg geven hoe de Mattheus Passion is opgebouwd en wat de componist ermee bedoeld heeft.
Handletterdag
Handletterdag
OUD-BEIJERLAND - POST-21 organiseert op zondag 2 april 2017 de eerste editie van de Happy Creaday, een dag met drie creatieve workshops, een lekkere lunch en veel gezelligheid. Deze editie staat in het teken van het populaire handletteren.
Spirituele beurs in Strijen
Spirituele beurs in Strijen
STRIJEN - Zoals gewoonlijk is er tijdens de Strijense markten een spirituele beurs in het centrum Spiritual Balance aan de Boompjesstraat. Deze keer wordt de beurs gecombineerd met de Voorjaarsmarkt. Op deze inspirerende en knusse beurs kunt u kennis maken met mediums en paragnosten, een massage ondergaan, een klein blikje in de toekomst
Meer regionieuws-headlines:
24 mrt 2017 - Tabletcafé
24 mrt 2017 - Quartelrock barst los
20 mrt 2017 - Leuke kinderdisco
10 mrt 2017 - Voetjes van de vloer
07 mrt 2017 - Hoeks Festijn