Hoekschewaard.nl
Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot je persoonlijke Mijn Hoekschewaard.nl pagina.
Nog geen gebruikersnaam? Klik hier om je te registreren.
Mijn Hoekschewaard.nl
vrijdag 24 februari 2017 - Tip de redactie
Voorjaarsprogramma voor de jeugd op De Peerdegaerdt
Voorjaarsprogramma voor de jeugd op De Peerdegaerdt
STRIJEN - De voorjaarsvakantie is in aantocht, reden voor De Peerdegaerdt om een buitenprogramma met uiteenlopende activiteiten voor kinderen aan te bieden. Het centrale thema is vanzelfsprekend het voorjaar. Afwisselende workshops zorgen voor een gevarieerd programma. Dit in nauwe samenwerking met de natuur en onder het genot van de eerste lentestralen.
De musea op Tiengemeten openen weer hun deuren!
De musea op Tiengemeten openen weer hun deuren!
TIENGEMETEN - Op 1 april 2017 gaan het Rien Poortvlietmuseum en het Landbouwmuseum op Tiengemeten weer open! U koopt bij het Info-punt van Natuurmonumenten op de vaste wal bij Nieuwendijk een combi-museumdagkaart: volwassenen € 10 en kinderen € 5 en u kunt beide musea bezoeken (incl. kosten pont).
Komt dat zien: circus Barani naar Oud-Beijerland
Komt dat zien: circus Barani naar Oud-Beijerland
OUD-BEIJERLAND - Circus BARANI komt naar Oud-Beijerland. Een echt familiecircus met voor een ieder wat wils. 'Groot of klein …. iedereen zal onder de indruk zijn van ons prachtige programma', verzekert het circus, 'een solide, authentieke circusvoorstelling van hoog niveau waarbij het publiek onze inspiratie is!'.
Tabletcafé
Tabletcafé
HOEKSCHE WAARD - Ontspannen en praktisch gebruikmaken van tablets en smartphones. Er is nog een wereld te winnen. De mogelijkheden zijn bijna oneindig. Alle bewoners van de Hoeksche Waard die hulp willen bij het gebruik van tablets, smartphones en e-books zijn welkom bij het tabletcafé.
Meer regionieuws-headlines:
24 feb 2017 - Literair diner
21 feb 2017 - Polderrun Klaaswaal
10 feb 2017 - Tussen Rang en Stand
07 feb 2017 - Carnavalsfeest
02 feb 2017 - Snow Dogs kijken